Právě vysíláme

Taylor Swift se obula do Netflixu, vtípek o zpěvačce byl příliš sexistický

3. března 2021 11:10
Taylor Swift se obula do Netflixu, vtípek o zpěvačce byl příliš sexistický

Zpěvačka Taylor Swift se obula do Netflixu. Scénáristé pořadu Giny & Georgia ji urazili příliš sexistickým vtípkem mířeným na její adresu.

Popová hvězda si vzala příliš k srdci vtip, který zazněl v nedělním díle seriálu Giny & Georgia, který se soustředí na život teenagerů odlišných ras a jejich mladé matky.

Když se v desáté epizodě hádají matka s dcerou, patnáctiletá Ginny prohodí: „Proč se staráš? Střídáš chlapy rychleji než Taylor Swift.“ Scénáristky Sarah Lampert a Debra Fisher zamýšleli větu jako vtípek, podle zpěvačky jde však o urážku její osoby.

„Ahoj Ginny &  Georgio, volal mi rok 2010, že chce zpátky svůj hluboce sexistický vtip,“ okomentovala větu Swift na svém Twitteru. „Co kdybychom přestali degradovat těžce pracující ženy vypouštěním takových koňských ho**n a označováním je za vtipné? Stanice Netflix mě tímto zklamala,“ dodala hudebnice.

Netflixem přitom zpěvačka ještě před rokem spolupracovala na dokumentu Miss Americana. Právě s odkazem na něj se Swift rozčílila. Její fanoušci ji na sociálních sítích okamžitě podpořili sdílením hashtagu #RespectTaylor, který se na Twitteru dostal do trendů.

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat