Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT se rozbrečela přímo na pódiu! Promluvila o sexuálním obtěžování

19. srpna 2018 11:10
TAYLOR SWIFT se rozbrečela přímo na pódiu! Promluvila o sexuálním obtěžování

Taylor Swift prožila při koncertu na Floridě pořádně emotivní chvilku. Před zaplněnou halou s tisíci fanoušky si totiž připomněla, že je to přesně rok, co vyhrála soud v kauze sexuálního obtěžování.

Čechách se o této záležitosti příliš nemluvilo, v USA však byla tato kauza dlouho tématem číslo jedna. V roce 2013 obvinila Taylor rozhlasového moderátora stanice Kygo Davida Muellera ze sexuálního obtěžování. Na veřejnosti blonďatá kráska prohlásila, že jí muž sahal pod sukni a na zadek. Její tvrzení moderátor razantně popřel a zpěvačku zažaloval pro pomluvu a falešné obvinění. Na to však držitelka několik cen Grammy zareagovala protižalobou.

Kauza v Americe dostala název Dolarový soud. Taylor Swift a David Mueller se totiž soudili pouze o jeden dolar a jak sama Taylor prohlásila, v celé záležitosti jí nešlo o peníze, ale o úctu a čest.

ČTĚTE TAKÉ: TAYLOR SWIFT nevěřila vlastním očím, když před ni poklekl muž s prstenem!

Zpěvačka u soudu uspěla. Svým sebevědomým vystupováním a bojem za svou pravdu si navíc získala přízeň médií, která o ní od té doby píší jako o silné ženě, která inspiruje ostatní.

Celá kauza měla svůj konec už před rokem, samotná Taylor se k ní však vyjádřila až nyní. „Přesně před rokem, tedy 14.8. 2017, jsem nehrála na stadionu v Tampě. Byla jsem v soudní síni v DenveruColoradu. Upřímně řečeno, byla jsem tam za případ sexuálního násilí. Ten den byl pro mě moc důležitý. Byl to totiž den, kdy mi porota uvěřila,“ řekla Taylor se slzami v očích. „Myslím na všechny ty, kteří vědí, že mají pravdu, ale nikdo jim nevěří. Myslím na ty, kteří se bojí promluvit, protože vědí, že jim nikdo neuvěří. Nevím, jak by můj život nyní vypadal, kdyby si tenkrát porota myslela, že lžu,“ dodala a poslala sílu všem, kteří prožili nebo prožívají podobný problém.

Zdroj: hollywoodreporter.com

Jak dnes vypadá Veronika Zaňková ze SuperStar?

Články, které by tě mohly zajímat