Právě vysíláme

Taylor Swift se setkala s rodinou dívky, která zemřela před jejím koncertem v Riu

28. listopadu 2023 11:50
Taylor Swift se setkala s rodinou dívky, která zemřela před jejím koncertem v Riu

Na zastávku svého turné Eras v Rio De Janeiru nebude Taylor Swift vzpomínat ráda. Krátce před koncertem zemřela v hale na následky velkého horka její fanynka, které bylo teprve třiadvacet let. Zpěvačka se nyní potkala s jejími rodiči a dalšími příbuznými.

Třiadvacetiletá Ana Clara Machado zemřela 17. listopadu krátce před koncertem Taylor SwiftRio De Janeiru. Dle fanoušků na sociálních sítích za jejím skonem stojí obrovské horko. Mělo být až šedesát stupňů Celsia, v kombinaci s nedostatkem vody na místě na místě údajně omdlévaly desítky návštěvníků. Vlastní pití měli lidé zakázáno vzít si na stadion, na něm se pak voda měla prodávat za velmi vysoké ceny.

Zpráva o úmrtí fanynky Swift zarmoutila. Na svém instagramu sdílela dojemnou zprávu, v níž uvedla, že je událostí zcela zdevastovaná. Zároveň uvedla, že o smrti dívky nebude hovořit během koncertu, protože by to psychicky nezvládla.

Mimo oči veřejnosti se však muzikantka rozhodla sejít se s rodiči mladé dívky a pokondolovat jim osobně. Vidět se s nimi měla před posledním koncertem v Jižní AmericeSao Paulu. Rodiče zesnulé dívky měli sledovat koncert zpěvačky z VIP stanu. Fotografie ze setkání se objevila také na sociálních sítích.

Znovu vyrazí na cesty Swift příští rok v únoru, kdy ji čekají koncerty v Asii. Následně dorazí také do Evropy, nejblíže České republice bude ve Vídni či Varšavě. Veškeré vstupenky jsou však již vyprodány.

 

Články, které by tě mohly zajímat