Právě vysíláme

Taylor Swift vyrazila do ulic s novým přítelem. Mrkni, jak jim to sluší

14. května 2023 8:10
Taylor Swift vyrazila do ulic s novým přítelem. Mrkni, jak jim to sluší

Zdá se, že spekulace byly tentokrát pravdivé. Jen pár týdnů po rozchodu s dlouholetým přítelem Joem Alwynem si Taylor Swift našla novou lásku. V ulicích New Yorku byla spatřena na večeři se zpěvákem Mattym Healyem z The 1975. Z restaurace spolu odcházeli ruku v ruce.

Doposud se o vztahu Taylor Swift a o téměř dvacet let staršího Mattyho Healyho pouze spekulovalo. Fotografie zachycené v New Yorku však potvrdily, že mezi dvojicí je skutečně něco více než přátelství. Paparazzi ji zachytili na večeři v Casa Cipriani se spolupracovníkem zpěvačky Jackem Antonoffem a jeho snoubenkou, následně je pak hosté klubu vyfotili ruku v ruce.

Swift s Healyem začala zahraniční média spojovat na začátku května, když si spolu pár několikrát vyrazil. Minulý týden se frontman The 1975 zašel podívat na koncert Swift v Tennessee, dokonce na něm vystoupil po boku její předskokanky Phoebe Bridgers.

Údajně to není poprvé, co spolu dvojice randí. Začít si spolu měla už v roce 2014. Tehdy však oba spekulace vyvrátily. Zpěvačka následně začala randit s hercem Joem Alwynem, s níž chodila dlouhých šest let a mluvilo se dokonce o svatbě. Rozchod fanoušky překvapil.

 

Články, které by tě mohly zajímat