Právě vysíláme

Taylor Swift žaluje amerického studenta. Zveřejňuje polohu jejího soukromého letadla

9. února 2024 14:42
Taylor Swift žaluje amerického studenta. Zveřejňuje polohu jejího soukromého letadla

Taylor Swift se rozhodla podat žalobu na mladého studenta, který se dle ní dopouští stalkingu. Jednadvacetiletý Jack Sweeney zveřejňuje informace o tom, kam zpěvačka létá svým soukromím letadlem.

Taylor Swift velmi často používá k dopravě svůj soukromí tryskáč a patři mezi celebritu, která na seznamu množství uhlíkové stopy ze soukromých letadel obsadila první místo. Tryskáš navíc často využívá k tomu, aby stihla fotbalový zápas svého přítele Travise Kelceho.

Jack zveřejňuje veřejně dostupná data a sleduje tak polohu zpěvaččina letadla. Taylor se ovšem právě to vůbec nezamlouvá a její právní tým požaduje, aby s tím student přestal. Jedná se dle nich totiž o stalking, který může ohrožovat zpěvaččino bezpečí. S několika nebezpečnými stalkery má totiž zpěvačka nepříjemnou zkušenost už z minulosti.

Taylor ve svém soukromém letadle

Jack Sweeney ovšem tvrdí, že rozhodně nemá v úmyslu zpěvačce nijak ublížit, pouze věří v transparentnost a veřejné informace. „Vlastně si myslím, že Taylor Swift má několik dobrých písní,“ uvedl a dodal, že sám obdržel výhružný dopis. Student floridské univerzity se i hájí tím, že nezveřejňuje informace o tom, kdo se v letadle nachází nebo kam po přistání posádka zamíří. Kromě letadla Taylor sleduje i tryskáče miliardářů jako je Jeff Bezos, Kim Kardashian nebo Mark Zuckerberg.

Články, které by tě mohly zajímat