Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT změnila život postiženému chlapci. Dárek, který mu věnovala, dojímá internet

7. června 2020 11:10
TAYLOR SWIFT změnila život postiženému chlapci. Dárek, který mu věnovala, dojímá internet

Taylor Swift patří mezi ty zpěvačky, které by se pro fanoušky rozkrájely. Se svými obdivovateli se často setkává, daruje jim autogramy a neváhá jim ani finančně pomoct.

Dvanáctiletý Jacob trpí autismem. Fandou Taylor Swift je však už od dětství. Jeho sestra společně s bratrancem se proto rozhodli, že mu udělají radost a natočili cover na jeden ze zpěvaččiných songů, ve kterém prosí, aby lidé Jacobovi přispěli na asistenčního psa.

Pomocí sdílení na sociálních sítích se píseň dostala až k samotné Taylor. Ta neváhala ani minutu a společně se svou matkou Andreou poslala Jacobovi 10 000 dolarů. Jacobe, doufám, že se ti tvůj nový pejsek líbí. Řekni prosím své rodině, že jejich song je výborný. S láskou Taylor a Andrea Swift,“ vzkázala tehdy chlapci zpěvačka.

Ani po dvou letech Taylor na Jacoba nezapomněla. Jelikož chtěla vědět, jak se mu daří, pozvala ho i s rodinou na jednu ze svých show. Tam se prvně potkala i s Reidem, asistenčním psem, který nyní chlapci pomáhá a zároveň je jeho velkým kamarádem.

Zdroj: Billboard

Články, které by tě mohly zajímat