Právě vysíláme

TEKASHI 6IX9INE se opřel do JUSTINA BIEBERA a ARIANY GRANDE! Prvenství v hitparádě si koupili, tvrdí rapper

20. května 2020 11:10
TEKASHI 6IX9INE se opřel do JUSTINA BIEBERA a ARIANY GRANDE! Prvenství v hitparádě si koupili, tvrdí rapper

Mladý rapper Tekashi 6ix9ine o sobě po propuštění z vězení dává hodně vědět. Jak u něj ale bývá zvykem, ne vždycky je to v dobrém slova smyslu. Rodák z New Yorku na sociálních sítích zkritizoval Arianu Grande a Justina Biebera kvůli hitu Stuck With U. 6ix9ine tvrdí, že si koupili prvnenství v prestižní americké hitparádě Billboard.

Odvážné tvrzení

6ix9inovi se nelíbí, že singl Stuck With U zaznamenal nárůst v počtu prodaných kopií během posledního dne před zveřejnění hitparády. „Vysvětlete mi, jak si mohli koupit 30 000 kopií (singlu) se šesti kreditními kartami,“ prohlašuje čtyřiadvacetiletý rapper ve videu s popiskem: Hitparádo Billboard, lžeš a jsi zkorumpovaná. Podvádíš a celý svět se o tom dozví.

Autor rekordního hitu Gooba (jenž v žebříčku obsadil třetí místo) následně prohlásil, že na prestižní americké hitparádě se dá snadno koupit první místo.

Proti výrokům rappera se rychle ohradili Justin Bieber, Ariana Grande i mluvčí společnosti Billboard. Justin na Instagramu tvrdil, že on i jeho tým nezveřejňovali data o novém singlu do konce týdne, což způsobil tento neobvyklý nárůst. Ariana Grande zase vysvětlila povedené umístění singlu Stuck With U tím, že její i Justinovi fanoušci je zkrátka podpořili ve velkém množství.

Mluvčí za společnost Billboard zdůraznil, že celý proces proběhl podle pravidel.

Tekashi 6ix9ine si na prvenství v této prestižní hitparádě tak bude muset ještě chvíli počkat.

Zdroj: Billboard, NME, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat