Právě vysíláme

TEKASHI 6IX9INE se vrátil ve velkém: jeho nový singl pokořil rekord na YouTube!

11. května 2020 9:37
TEKASHI 6IX9INE se vrátil ve velkém: jeho nový singl pokořil rekord na YouTube!

Tomu říkáme velkolepý návrat. Kontroverzní rapper Tekashi 6ix9ine pokořil neuvěřitelný rekord na YouTube. Jeho nový singl Gooba si za jeden den pustilo přes 43 milionů lidí!

Porazil i Eminema

Tekashi 6ix9ine opět šokuje. Tentokrát ale v pozitivním slova smyslu! Newyorský rapper představil první singl od svého propuštění z vazby. Klip ke skladbě Gooba si za jeden den na YouTube pustilo přes 43 milionů lidí – to je víc než kterékoliv jiné hip-hopové video!

Čtyřiadvacetilerý rapper tak pokořil rekord Eminema z loňského roku, kdy jeho singl Killshot za 24 hodin na YouTube zhlédlo zhruba 38,1 milionu lidí.

Barevný klip k rekordnímu singlu Gooba si můžete pustit níže. Co mu říkáte?

 

Rapper Tekashi 6ix9ine byl propuštěn z vazby už minulý měsíc kvůli koronaviru. Mladý umělec, jenž má mexické a puertorické kořeny, byl původně obviněn z vyděračství, držení nelegální zbraně a obchodování s drogami. Tekashimu původně hrozil až sedmačtyřicetiletý trest. Rodákovi z New Yorku se ale tento trest podařilo snížit na dva roky, a to díky svědectví proti členům násilného gangu Nine Trey Bloods, jehož byl údajně členem.

Tekashi si zbytek svého trestu odpykává doma. Soud mu ale umožnil vydávat nové skladby. Kontroverzní umělec má prý v plánu vydat dvě desky do konce letošního roku: jedna bude v angličtině, druhá ve španělštině. Uvidíme, zda tyto projekty sklidí podobný úspěch jako nový singl Gooba.

Zdroj: NME, YouTube, Instagram, RollingStone, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat