Právě vysíláme

Tekashi 6ix9ine skončil v nemocnici. Čím se předávkoval?

5. října 2020 12:10
Tekashi 6ix9ine skončil v nemocnici. Čím se předávkoval?

Kontroverzní Tekashi 6ix9ine je od 31. července oficiálně volný a už nemusí veškerý čas trávit v domácím vězení. Nyní se v amerických médiích objevila zpráva, že byl rapper hospitalizován v nemocnici. Co se stalo?

Tekashi je velmi rozporuplnou osobností, která budí kontroverze prakticky vším, co udělá. Od svého propuštění z vězení vydal rapper několik hudebních klipů a nutno podotknout, že se jedná o velmi sledovaná videa, jenž vždy budí velkou pozornost.

Nyní se v médiích objevila informace, že rapper byl hospitalizován v nemocnici a na internetu začaly kolovat zvěsti, že Tekashi se předávkoval tvrdými drogami. Manažer duhového rapper však posléze řekl, že 6ix9ine se opravdu nejspíše předávkoval, ale rozhodně se prý nejednalo o drogy, ale o léky na hubnutí a kofein. Rapperovi se prý v jeden moment razantně zvýšil srdeční tep a ze strachu z infarktu byl proto rychle převezen do nemocnice. Nyní je prý ale v pořádku a už se nachází ve svém domě. Léky na hubnutí pak prý bere z důvodu toho, že během domácího vězení razantně nabral na kilech a na hudební pódia se chce vrátit opět ve formě. Jelikož to ale zjevně není žádný velký myslitel, nedošlo mu, že ani s těmi se to nesmí přehánět.

 

Zdroj: Vulture.com

Články, které by tě mohly zajímat