Právě vysíláme

TEKASHI 6IX9INE zveřejnil intimní video SNOOP DOGGA! Zamíří kvůli tomu znovu do vězení?

24. května 2020 13:10
TEKASHI 6IX9INE zveřejnil intimní video SNOOP DOGGA! Zamíří kvůli tomu znovu do vězení?

V dnešní době neexistuje kontroverznější rapper než je Tekashi 6ix9ine. Čtyřiadvacetiletá postava americké hip-hopové scény je fanoušky milována a svými kolegy nenáviděna. Řada rapperů totiž Tekashimu nejspíš nikdy neodpustí, za jakou cenu se dostal z vězení.

Aby se 6ix9ine vyhnul několikaletému pobytu ve vězení, rozhodl se policii udat několik členů amerických pouličních gangů. Zajistil si tak sice svobodu v podobě podmínky a domácího vězení, ovšem mezi kolegy z rapu je označován za krysu a práskače. Mezi jeho velké odpůrce patří i legendární Snoop Dogg, které své fanoušky vyzval k tomu, aby Tekashiho ignorovali a nepodporovali song GOOBA, který na YouTube trhá rekordy.

6ix9ine samozřejmě nenechal Snoop Doggovu kritiku bez odezvy a okamžitě na ní zareagoval. Na Instagramu zveřejnil příspěvek, podle kterého i Snoop kdysi dodával informace FBI, aby se vyhnul vězení. To ovšem samotný rapper razantně popírá a tvrdí, že nic takového nikdy neudělal.

Tekashi ovšem s beefem stále nekončí a na profilu rovněž zveřejnil staré video, na kterém Snoop Dogg podvádí svou ženu s milenkou. Snoop má pak na videu stáhnuté kalhoty a je mu vidět pozadí, což by podle amerických zákonů mohlo značit tzv. „porno z pomsty“. Pokud totiž někdo zveřejní bez souhlasu druhé osoby video obsahující jeho sexuální styk, je to ve Spojených státech považováno za trestný čin.

Jelikož je 6ix9ine v podmínce, uvědomil si, že by se zveřejněním videa mohl mít problém, a proto jej později raději smazal. Řada Snoopových fanoušků se ale údajně obrátila na Federální úřad, aby se touto záležitostí zabývala. Je tedy možné, že Tekashi bude mít za své chování na svobodě problém a dokonce hrozí i to, že se do vězení vrátí.

 

Zdroj: Cosmopolitan, Hip hop stage

Články, které by tě mohly zajímat