Právě vysíláme

Tereza Mašková šokovala fanoušky, radikálně změnila účes

1. června 2023 12:35
Tereza Mašková šokovala fanoušky, radikálně změnila účes

Tereza Mašková se rozhodla pro radikální změnu účesu. Vlasy zkrátila a nechala si ustřihnout ofinu. Fanoušci zpěvačky se ale nemusí bát, barvu nezměnila. I nadále zůstává u růžové.

Zpěvačka Tereza Mašková se fanouškům pochlubila novým účesem. Tatam jsou dlouhé růžové vlasy. Ačkoliv u barvy hudebnice zůstala, vlasy si nechala zkrátit nad ramena, a především se rozhodla nechat si ustřihnout také ofinu. „Už to chtělo malou změnu,“ okomentovala.

Pro Super.cz uvedla, že uvažovala i nad změnou barvy. Z růžové se jí aktuálně nechce. „Cítím se v ní dobře, možná mi to přidává i na sebevědomí a nechce se mi jí ještě zbavovat,“ nechala se slyšet.

 

Od fanoušků se Mašková dočkala veskrze pozitivních reakcí. Jinak tomu bylo před třemi lety, kdy se nechala ostříhat takzvaně „na kluka“. „Nic proti ní nemám, ale vypadá jako stará babka,“ komentovali tehdy uživatelé instagramu změnu.

Zpěvačka se před časem příznivcům pochlubila tím, že za písničku Náš příběh, který nazpívala s Markem Lamborou, a který má na YouTube téměř sedm milionů zhlédnutí, obdržela Zlatou desku. „Před rokem bych tomu nevěřila, kdyby mi to někdo řekl. Moc si toho vážíme,“ poděkovala posluchačům.

 

Články, které by tě mohly zajímat