Právě vysíláme

Tereza Mašková ukázala vkusnou polonahou fotografii. K zveřejnění sbírala odvahu dva roky

19. října 2022 10:48
Tereza Mašková ukázala vkusnou polonahou fotografii. K zveřejnění sbírala odvahu dva roky

Tereza Mašková je velmi talentovanou zpěvačkou s nápadnými růžovými vlasy a vítězkou SuperStar 2018. Nyní Tereza na svých sociálních sítích ukázala intimní fotografii a přiznala, že pro její zveřejnění sbírala odvahu skoro dva roky.

Ačkoliv se vítězové pěveckých show často po výhře ztratí v davu a nepodaří se jim na hudební scéně prorazit, Tereza Mašková po SuperStar nezahálela a v českém showbyznysu si našla své místo. Na kontě má několik singlů i spolupráci s Markem Ztraceným. Fanoušky navíc mladá zpěvačka zaujme i svými nápadnými růžovými vlasy, které ji vážně sednou.

Jako každá mladá dívka či žena, i Tereza Mašková řeší postavu a vypořádává se se svým tělem. Že vždy nebyla jen „body positive“, nyní naznačila v jednom ze svých posledních příspěvků na instagramu. Zveřejnila totiž fotografii, na jejíž publikaci dle svých slov sbírala odvahu dva roky.

Jedná se o snímek, na kterém je Tereza polonahá a ňadra si zakrývá lokty. Fotografie je ovšem velmi decentní a působí uměleckým dojmem. Přesto zpěvačka neměla vždy sílu k tomu, ji zveřejnit. „Už pomalu 2 roky mám tuto fotku odloženou a neměla jsem odvahu ji publikovat. Teď už mám. Mějme se rády,“ napsala a v komentářích se dočkala mnoha pochvalných vzkazů.

Články, které by tě mohly zajímat