Právě vysíláme

Těžce nemocná Céline Dion vystoupila nečekaně na Grammy a předala cenu Taylor Swift

5. února 2024 13:21
Těžce nemocná Céline Dion vystoupila nečekaně na Grammy a předala cenu Taylor Swift

Velmi těžce nemocná Céline Dion vystoupila na předávání cen Grammy. Slavná zpěvačka předala cenu Taylor Swift.

Céline Dion trpí vzácným autoimunitním onemocněním nazvaným Disociativní porucha. Jedná se o nemoc, která způsobuje ztuhnutí končetin a svalovými křečemi. Zpěvačka kvůli nemoci přerušila kariéru a skončila s vystupováním. Zrušila i své plánované světové turné. 

Ačkoliv se Dion dlouhou dobu neobjevila na veřejnosti, nyní všechny překvapila na cenách Grammy. Na pódiu totiž vystoupila po boku svého syna a předala cenu Taylor Swift. Zpěvačka vypadala opravdu výborně, měla krásné šaty a vysloužila si i potlesk ve stoje. „Děkuji vám všem. Jsem ráda zpět. Vypadáte krásně. Když říkám, že jsem šťastná, že jsem tady, tak to opravdu tak myslím z celého srdce. Všichni, kdo byli požehnáni, aby mohli být zde na cenách Grammy, nesmí nikdy brát jako samozřejmost tu obrovskou lásku a radost, kterou hudba přináší do našich životů a lidem na celém světě. A teď s velkou radostí předám cenu Grammy, kterou mi před 27 lety předaly dvě legendy – Diana Ross a Sting,“ řekla Céline a předala cenu Taylor.

Ta ovšem v celkové euforii na Dion zřejmě zapomněla a na pódiu se na svou kolegyni ani pořádně nepodívala. Fanoušky to pak velmi rozzlobilo a dle nich se Taylor chovala velmi neuctivě. Zpěvačka ovšem posléze zveřejnila snímek, na kterém se s Céline objímá v zákulisí.

Články, které by tě mohly zajímat