Právě vysíláme

THE ATAVISTS rozjíždí léto na plné pecky v novém klipu k singlu Wrong!

24. července 2019 7:55
THE ATAVISTS rozjíždí léto na plné pecky v novém klipu k singlu Wrong!

Stále populárnější hradecká formace The Atavists zveřejnila videoklip ke skladbě Wrong, která je druhým singlem z Andělem oceněné desky Lo-Fi Life. Lehce bizarní doprovázející videoklip plný nafukovacích matrací a tančících důchodců vznikl na venkovní plovárně a účinkují v něm kromě profesionálních herců i reální návštěvníci koupaliště.

The Atavists válí

Málokterá česká kapela zažila tak povedený rok 2019, jako The Atavists. Čtyřčlenné uskupení z Hradce Králové si letos díky své nové desce Lo-Fi Life odneslo dvě Ceny Anděl a v květnu zahráli jako jedni z předskokanů na obrovském koncertě kapely Muse v pražských Letňanech. Nyní vydávají The Atavists nový singl Wrong – písnička už sice předtím zazněla na desce Lo-Fi Life, ale tentokrát k ní přidali i povedený klip, který číší pohodovou letní atmosférou. Jak by nový singl popsali dva lidé, kteří se na skladbě i na klipu podíleli?

„Myslím, že nebýt Ceny Anděl za objev roku, asi by nás (komerční rádia) jen tak nehráli. Přesto jsme nakonec díky pozitivním ohlasům zůstali v rotaci o hodně déle, než se čekalo. To, že se náš track (Wrong) zalíbil i lidem, kteří jinak rockovou hudbu moc neposlouchají, vedlo k rozhodnutí natočit klip právě na něj,“ říká frontman kapely Adam Krofian.

„Ta skladba je o přemýšlení nad rozchodem, ale videoklipů o nešťastných láskách je všude plno. Shodli jsme se proto, že použijeme jen název Wrong a natočíme klip, který je celý tak trochu špatně a který zároveň dokáže divákovi vykouzlit úsměv na tváři. Reálie české plovárny do toho skvěle zapadly,“ uvedl režisér videoklipu Jarek Plouhar z produkce DOIT.films.

Mrkněte na povedený klip k singlu Wrong níže. Co mu říkáte?

Zdroj: YouTube, BigBoss

Články, které by tě mohly zajímat