Právě vysíláme

The Carsleepers a Elly přichází s letním hitem, vizuálu dali nádech retra

30. května 2023 8:10
The Carsleepers a Elly přichází s letním hitem, vizuálu dali nádech retra

Zpěvačka Elly a producenti The Carsleepers společně přináší videoklip, který je i přes rozchodovou tematiku plný nadšení a pozitivní energie. Singl Lady vyšel na začátku května, o jeho mix se postaral Filip Vlček, který má na kontě spolupráci s umělci jako Lenny nebo Ben Cristovao.

„Základy písně Lady jsme položili před lety v pražských Strašnicích, když na náš při návštěvě večerky otočil kolega z Brazílie a spletl si nás s děvčaty. Bylo opravdu hodně, ale hodně, větrno. Odpověď zněla jasně: I’m not lady, baby! A tam to celé začalo,“ popisují s úsměvem vznik písně členové The Carsleepers a dodávají: „Jsme moc rádi, že vokální projev zarámovaly sametové hlasy Elly a Honzy Petržílky, které se perfektně doplňují.“ O mix se postaral Filip Vlček.

Tvůrci B–Told Films, s nimiž Elly spolupracovala i na posledním videoklipu Harder, tentokrát spojili síly s talentovanou režisérkou Valerií Recmanovou a dali tak vzniknout vizuálu s retro nádechem. Videoklip je plný výrazných vizuálních efektů, které spolu s inovativním střihem podtrhují atmosféru písně.

„Natáčení videoklipu pro mě bylo náročné, ale musím říct, že jsme se u toho dost nasmáli a všichni pracovali opravdu na 150 %. Tomu odpovídá i celkový výsledek,“ popisuje Elly. „Spolupráce s The Carsleepers a Honzou pro mě byla skvělá zkušenost a jsem za ni moc vděčná.“

 

Články, které by tě mohly zajímat