Právě vysíláme

The Chainsmokers jsou zpět, po dvouleté pauze vydali nový singl

5. února 2022 8:10
The Chainsmokers jsou zpět, po dvouleté pauze vydali nový singl

Po dvouleté pauze od koncertování a vydávání hudby se duo umělců a producentů The Chainsmokers vrátilo, aby představilo svůj nový singl High. V jeho videoklipu pronásleduje Drew svou nedosažitelnou polovičku v řadě surrealistických scén.

Skladba, kterou napsali a produkovali Alex a Drew společně, zahajuje pro kapelu novou hudební éru a cestu k nadcházejícímu čtvrtému albu. Duo též odhalilo oficiální videoklip, ve kterém Drew pronásleduje svou nedosažitelnou polovičku v řadě surrealistických scén, kde cestuje světem pomíjivé lásky.

„Naše nová skladba dokonale vystihuje ducha dnešních vztahů a to, jak daleko můžeme zajít pro někoho, koho milujeme. Jak si občas lžeme, abychom se utápěli v neštěstí. Stejně ale všichni víme, že nakonec nikdy neposlechneme rady a budeme dělat to, co se nám zdá nejlepší. A pořád si při tom namlouvat, že to tentokrát bude být jiný,“ říkají The Chainsmokers.

S High vystoupili poprvé živě na NFC Championship Game Halftime Show v neděli v Inglewoodu v Kalifornii. Během několika posledních let kapela odkládala psaní a nahrávání svého čtvrtého alba. Místo toho se zaměřila na filantropii a další aktivity, jako je fond Mantis a společnost Kick The Habit.

Články, které by tě mohly zajímat