Právě vysíláme

The Weeknd má venku novinku Echoes of Silence v podobě apokalyptického klipu

26. prosince 2021 8:10
The Weeknd má venku novinku Echoes of Silence v podobě apokalyptického klipu

The Weeknd patří k nejpopulárnějším umělcům současnosti. Vlastním jménem Abel Makkonen Tesfaye má doposud vydané čtyři desky a poslední album After Hours sklidilo ohromný úspěch.

The Weeknd začal kariéru v roce 2013 albem Kiss Land. Díky jedinečnému hlasu a žánrům současného R&B a indie R&B si získal přízeň fanoušků i hudebních kritiků a prakticky každá jeho vydaná deska sklidila úspěch. Zatím poslední album After Hours bylo vydáno v březnu 2020 a debutovalo na 1. příčce žebříčků prodejnosti v USA i Kanadě. Během prvního týdne prodeje se ho prodalo 444 000 kusů. Všech 14 písní z alba se umístilo v žebříčku Billboard Hot 100. V roce 2022 by se měl oblíbený zpěvák vydat na světové turné. Jeho zastávkou by pak měla být i Praha. Do naší metropole se měl The Weeknd podívat už dříve, ale plány byly překaženy pandemií.

Nyní vydal The Weeknd nový singl nazvaný Echoes of Silence a k němu zveřejnil i videoklip. Ten se odehrává v apokalyptickém duchu a ukazuje svět v daleké budoucnosti. Mrkni na něj právě teď!

Články, které by tě mohly zajímat