Právě vysíláme

The Weeknd představil nový klip, poprvé po plastice ukázal vylepšenou tvář

7. ledna 2021 8:10
The Weeknd představil nový klip, poprvé po plastice ukázal vylepšenou tvář

Ačkoliv The Weeknd nic oficiálně nepotvrdil, je veřejným tajemstvím, že podstoupil plastiku obličeje. Svůj nový vzhled teď ukázal v klipu k songu Save Your Tears.

Poprvé se o plastické operaci The Weeknda začalo mluvit, když před více než měsícem vystoupil na American Music Awards s obvázaným obličejem. Sám zpěvák nic nepotvrdil, a tak se kromě spekulací o úpravě obličeje objevily také zprávy o údajném zranění.

Nyní je však více než zřejmé, že pravdivé byly informace o plastice. Potvrdil to nový klip The Weeknda, který natočil k songu Save Your Tears. Zpěvákův nynější vzhled se mnozí nebáli označit za „strašidelný“. Obličej interpreta je totiž plný výplní v tvářích a rtech.

V čtyřminutovém klipu muzikant zpívá maskovanému publiku, do kterého v jedné části sestoupí a začne se chovat nevhodně. Jednomu z přihlížejících vypije drink, dalšímu si položí ruku na hlavu a jinému začne stříkat šampaňské přímo do obličeje. Později se v klipu objeví mladá odmaskovaná žena se zbraní v ruce. Tu jí The Weeknd vezme, a nakonec ji obrátí proti sobě.

Spousta příznivců zpěváka si všimla, že je žena se zbraní až nápadně podobná Seleně Gomez, se kterou interpret v roce 2017 deset měsíců randil. „Když se do songu zaposloucháte, zjistíte, že musí být o ní, a video to jen potvrzuje,“ napsala jedna z fanynek. Jiná zase podotkla, že má na sobě dívka podobné náušnice, jako Gomez ve videoklipu k písni Dance Again.

Zdroj: EOnline, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat