Právě vysíláme

The Weeknd vyrazil na večírek s kyslíkovými maskami. V klipu k Take My Breath svádí ženy

8. srpna 2021 8:10
The Weeknd vyrazil na večírek s kyslíkovými maskami. V klipu k Take My Breath svádí ženy

Startuje The Weeknd novou disco éru? Jeho nová píseň Take My Breath tomu zcela jistě napovídá. Jde o první singl z jeho chystaného alba, které by mělo vyjít ještě do konce letošního roku.

Take My Breath je prvním songem z připravovaného alba The Weeknda. Vydal ho zároveň s videoklipem, ve kterém si zahrála Shaina West. O režii se pak postaral Cliqua. Příběh se odehrává v tanečním klubu plném žen s nasazenými kyslíkovými maskami, které se hudebník snaží svádět. Kvůli stroboskopickému efektu tvůrci varují epileptiky před spuštěním.

The Weeknd vedle alba pracuje také na vlastním seriálu. Bude se jmenovat The Idol a poběží na platformě HBO Go. Zpěvák by v něm měl ztvárnit hlavní mužskou roli majitele klubu, ve kterém se bude odehrávat příběh zpěvačky. Kdo další si ve snímku zahraje, není jasné. Spekuluje se však mimo jiné i o Angelině Jolie, s níž byl The Weeknd v posledních týdnech hned několikrát zachycen fotografy.

Ačkoliv už muzikant nahrává novou desku, příští rok bude dohánět „resty“, které vznikly po vydání poslední desky The Weeknda After Hours. Konkrétně jde o turné, v rámci kterého by se měl představit také v České republice. Jeho zastávka v pražské O₂ areně je plánovaná na 5. listopadu 2022.

Články, které by tě mohly zajímat