Právě vysíláme

Thom Artway vydává novinku Nebedálky. Spolu se singlem vydává i klip, který natočil v New Yorku

6. prosince 2022 11:54
Thom Artway vydává novinku Nebedálky. Spolu se singlem vydává i klip, který natočil v New Yorku

Videoklip k nové písni Thoma Artwaye natočil americký fotograf Shawn Brackbill. Singl Nebedálky je třetím letošním přírůstkem ve sbírce českých písniček Thoma Artwaye.

Po roztančeném optimistickém singlu Buď se mnou a vtipném hitu Ani jeden den se vrací k optimistické melancholické baladě, kterou dotváří i náladový videoklip. Nebedálky jsou k dispozici již nyní na všech streamingových službách a videoklip je ke zhlédnutí na YouTube.

Thom Artway si během podzimu odskočil na krátké turné za oceán a v průběhu jednoho volného dne v New York City natočil k novince Nebedálky videoklip. Na Manhattanu a na střeše českého centra v New Yorku s Thomem natáčel americký fotograf Shawn Brackbill (Vogue, New York Times či videoklip War On Drugs – Strangest Thing), který vytvořil náladový snímek, jenž skvěle podtrhuje píseň. „Hlavní myšlenkou, která stojí za písní je snaha o pochopení, lidskost, sounáležitost. Píseň je pro lidi, kteří se zrovna teď cítí být sami a nevědí si rady. Tak jako se cítil alespoň jednou v životě každý z nás,“ sděluje Thom Artway.

 

Respektovaný a oblíbený písničkář, zpěvák a skladatel, držitel ceny Anděl Thom Artway v minulosti tvořil své písně výhradně v angličtině. Počínaje spoluprací s Universal Music zahájil kapitolu české tvorby singlem Nezapomenout.

Články, které by tě mohly zajímat