Právě vysíláme

Tiësto, Deadmau5, Hardwell a další hvězdy se představí v Ostravě! V létě míří na Beats For Love

20. dubna 2023 14:21
Tiësto, Deadmau5, Hardwell a další hvězdy se představí v Ostravě! V létě míří na Beats For Love

Festival Beats For Love se blíží se zveřejněním7 svého line-upu do finále! Fanoušci festivalu si tak užijí hvězdy světového formátu jako Deadmau5, Hardwell či Tiësto a tak ostravský svátek elektronické taneční hudby potvrzuje své sliby o nejsilnější sestavě za svou historii!

“O Deadmau5e se snažíme už několik let, což je u těchto jmen vcelku normální, a jsme nadšeni, že se to letos podařilo. Dovést do Ostravy jméno takového kalibru a navíc v premiéře na českém festivalu, se nepodaří každý den,” potvrzuje ředitel festivalu Kamil Rudolf, o jak velkou senzaci jde! Deadmau5 je kanadský DJ, producent a hudebník, který se od roku 2008 pravidelně umisťuje v DJ Mag Top 100 DJs a za rok 2022 mu patří 65 pozice. Jeden z největších elektronických umělců míří do ČR po dlouhých 14 letech a čeká ho u nás festivalová premiéra. Kromě jiného má i nový společný projekt Kx5 společně s další hvězdou Kaskade.

Hardwell vyhrál dvakrát po sobě celosvětovou anketu DJ Mag TOP 100 DJs a v tomto žebříčku se umísťuje pravidelně od roku 2011. A to i přesto, že v letech 2018 – 2022 přestal veřejně vystupovat a věnoval se především své produkci. Jsme moc rádi, že se po této pauze objeví poprvé v ČR právě na našem festivalu,” komentuje zveřejnění dalšího obrovského jména ředitel festivalu Beats For Love Kamil Rudolf. Tento nizozemský rodák vystoupil během své kariéry na těch největších festivalech světa a vydal 10 kompilačních alb a také dva dokumentární filmy. V rámci své produkce spolupracoval s takovými jmény jako Armin Van Buuren, Tiësto, Snoop Dogg, Timmy Trumpet, Martin Garrix či metalovou kapelou Metallica!

Tiësto je jméno, které dlouhodobě patří mezi nejžádanější interprety mezi našimi fanoušky a obecně fanoušky taneční hudby a my jsme nadšeni, že se nám ho konečně podařilo domluvit pro náš festival,” komentuje zatím největší jméno nadcházejícího ročníku ředitel festivalu Kamil Rudolf. Tiësto, vlastním jménem Tijs Verwest, pochází z nizozemského města Breda a aktuálně žije v americkém Las Vegas. Čerstvě 54letý producent se od roku 2000 umísťuje v top stovce nejpopulárnějších DJs na celém světě, 18 let okupoval umístění v top 10 a celkově 3x tuto anketu ovládl!

Aktuálně pořadatelé Beats For Love prodávají standardní celofestivalové vstupenky, celofestivalové VIP vstupenky, vstupenky do Love Campu i Love Village a také parkování jak u festivalu, tak u jednotlivých kempů. Zároveň jsou v prodeji jednodenní vstupenky a to jak standardní, tak jednodenní VIP vstupenky. Kompletní informace a všechny novinky mohou fanoušci sledovat na webu www.b4l.cz či festivalových profilech jak na facebooku, tak na instagramu či tiktoku.

Články, které by tě mohly zajímat