Právě vysíláme

Timmy White s novým singlem Gravity exkluzivně na Evropě 2 ještě před vydáním

20. listopadu 2021 9:00
Timmy White s novým singlem Gravity exkluzivně na Evropě 2 ještě před vydáním

Timmy White bude již brzy vydávat svůj nový singl a videoklip s názvem Gravity. Již od této soboty si ho však můžete užívat na vlnách Evropy 2 jako exkluzivní novinku!

Jak se dalo očekávat, Timmy pokračuje v nastaveném hudebním trendu jeho letošních novinek a po singlech Heartbreaker a Love Me, Hate Me je tohle letos již třetí oficiálně vydaný singl, který bude součástí nového alba plánovaného na příští rok.

Gravity je rychlejší song, obsahující stejně jako dva přechozí singly pop-punkové prvky spojené s Timmyho typickou chytlavou melodií. Pojednává o setkání dvou lidí a jejich prvotním zamilování. O pocitech, které člověk intenzivně prožívá v prvních týdnech. Text písně zároveň poukazuje na důležitost upřímnosti a věrnosti ve vztahu, která je nezbytná pro jeho správné fungování.

Timmy se tedy po delší době vrátil tématem k zamilovanosti a lásce. Tentokrát to ale pojal pro toto téma velmi energickým a netradičním způsobem. Svým fanouškům letos Timmy slíbil více tvorby, než v letech minulých, což určitě splnil, neboť kromě 3 nových singlů, které byly vydány, je potěšil i dalšími novými songy přímo na svých letních a podzimních koncertech.

Zdroj: Timbre Music, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat