Právě vysíláme

Timmy White se kvůli klipu celý potetoval a zdemoloval auto

5. května 2021 8:10
Timmy White se kvůli klipu celý potetoval a zdemoloval auto

Timmy White vydal přelomový singl a videoklip s názvem Heartbreaker. Písní zpěvák odstartoval změnu stylu tvorby z čistého popu na pop-punk s rockovými prvky, která bude provázet i další jeho písně v chystaném novém albu.

V novém videoklipu převládá neutuchající energie a silné emoce. Timmyho zde můžete vidět polonahého, popsaného slovy jako “heartbreaker, cheater, scumbag, faker” a mnoha dalšími kontroverzními názvy. Všechno jsou to označení, jimiž ho nazývají ti, kteří ho znají třeba jen ze sociálních sítí, případně jim nepadl do oka a roznášejí o něm s radostí podobné pomluvy, a to se na něm doslova podepisuje, což se snažil v klipu naznačit.

Timmy White

Slova se také objevují nasprejovaná na autě, které Timmy rozmlátí železnou baseballkou, aby tím dokázal, že se s tímto neztotožňuje a štve ho, že je označován za někoho, kým opravdu není. V textu písně vysvětluje, jaký je doopravdy, jak to má se vztahy, a že není jedním z těch, co podvádí nebo manipulují.

Timmy White

Hudebně se Timmymu podařilo přidat k punkovým a rockovým prvkům typickou zpěvnou melodickou linku podpořenou hlasovým projevem, který se skvěle pojí s tímto stylem, jenž je na české hudební scéně v současné době ojedinělý. Píseň vznikala v Timmyho vlastním hudebním studiu, sám zpěvák se jako vždy podílel na hudbě, napsal text, scénář a sám klip režíroval a sestříhal, čímž opět potvrdil svůj univerzální talent.

Nejkontroverznější scéna spojená s demolicí automobilu vyžadovala pouze jeden pokus, a i přes drobná Timmyho zranění se záběry nakonec povedly.

Píseň Never Stop Trying zvítězila v Hudebních cenách Evropy 2 v kategorii Song roku CZ/SK za rok 2020, kdy se stal Timmy současně vítězem kategorie Zpěvák roku CZ/SK a Absolutním vítězem s největším počtem hlasů.

Zdroj: Timbre Music

Články, které by tě mohly zajímat