Právě vysíláme

Timmy White ve videoklipu Upside Down ukazuje svou temnou stránku

19. listopadu 2022 9:10
Timmy White ve videoklipu Upside Down ukazuje svou temnou stránku

Timmy White v novince Upside Down ukazuje fanouškům svou temnou stránku. Skladba vznikla poté, co se zpěvák musel vyrovnat s nehezkou věcí. „Když se ve mně spojí úzkost, vztek a výbušnost, vidím svět vzhůru nohama,“ říká hudebník.

Po nedávno vydaném albu Welcome To My Life, které bylo pop-punkové, se Timmy White opět představuje ve stylu pop-rap. Píseň Upside Down oblékl do temného kabátu. „Věřím, že se v tomto singlu najde spousta lidí – je napsaný velmi obecně a všichni si pod tím mohou představit svůj příběh a své problémy, které každý ve své hlavě nosíme,“ říká zpěvák.

Singl napsal v době, kdy se mu začaly v životě dít nehezké věci, se kterými se musel vyrovnat. „V tu chvíli se začala v mojí hlavě objevovat temná stránka – mé druhé já, kterou v sobě nosím již dlouhou dobu, se kterou jsem se musel znovu poprat a o které vědí jen mí nejbližší. Když se ve mně spojí úzkost, vztek a výbušnost, vidím svět vzhůru nohama, nedokáži mít střízlivý pohled na věci a vše vidím jinak než bych měl,“ popsal Timmy White.

Podobné věci se v minulosti již naučil kontrolovat, v těžkých životních situacích se mu však vracejí. „Vím, že to nikdy nezmizí a je to navždy mojí součástí. Chci lidem ukázat, že většina z nás má svá světlá a temná zákoutí mysli, a i když rozdávám na koncertech radost a úsměvy, občas je vše kolem Upside Down,“ je zpěvák k fanouškům upřímný.

Články, které by tě mohly zajímat