Právě vysíláme

To bude jízda! Která slavná zpěvačka si zahraje roli ARETHY FRANKLIN v jejím životopisném snímku?

1. července 2020 9:10
To bude jízda! Která slavná zpěvačka si zahraje roli ARETHY FRANKLIN v jejím životopisném snímku?

Filmoví fanoušci, máte se na co těšit! Studio Metro Goldwyn Mayer představilo první upoutávku k připravovanému snímku Respect. Nový film popíše kariérní začátky královny soulu Arethy Franklin. Hlavní role se ujme Jennifer Hudson.

Máme se na co těšit

Život zpěvačky Arethy Franklin v mnoha ohledech připomínal jízdu na horské dráze. Rodačka z Memphisu začala hudební kariéru jako gospelová zpěvačka v Detroitu. Po těžkých kariérních začátcích se Aretha upsala prestižnímu hudebnímu labelu Atlantic Records, pod jehož záštitou vydala hity jako (You Make Me Feel Like) A Natural Woman či Respect. Charismatická Američanka se postupem času stala jednou z nejprodávanějších zpěvaček v historii: dokonce i prezident Barack Obama ji několikrát citoval jako svůj životní vzor.

Nový snímek Respect popisuje obtížné období, které si Aretha musela na začátku kariéry prožít. Podle upoutávky se zdá, že se můžeme těšit na povedený soundtrack a i herecké výkony budou rozhodně stát za to. Hlavní role Arethy se ujme Jennifer Hudson, která se ve filmu objeví po boku Foresta Whitakera či hudební hvězdy Mary J. Blige. Pokud se vám líbily snímky Bohemian Rhapsody a Rocketman, tak vás i tento film určitě potěší!

Premiéra nového snímku se zatím odhaduje na prosinec. Snad se situaci kolem koronaviru do té doby uklidní a my si nový film budeme moci užít v plné parádě!

Zdroj: YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat