Právě vysíláme

TOKIO HOTEL oslavují 15 let na hudební scéně. V rámci turné přijedou i do Prahy!

11. dubna 2019 11:10
TOKIO HOTEL oslavují 15 let na hudební scéně. V rámci turné přijedou i do Prahy!

Fanoušci Tokio Hotel, pozor! Oblíbená německá kapela opět přijede do Prahy. Kde se jejich koncert uskuteční a kam kluci v rámci svého plánovaného turné ještě vyrazí?

Bill Kaulitz, jeho dvojče Tom Kaulitz, Georg Listing a Gustav Schafer slaví 15 let na hudební scéně a při té příležitosti se rozjedou na světové turné. Mimo Anglie, Německa, Itálie či Španělska zamíří i do Prahy a 4. června vystoupí v Divadle Hybernia. Čeští fanoušci se tak opět mohou těšit na jejich nejslavnější hity a přesvědčit se o tom, jak se z mladých kluků stali během let dospělí muži.

Kapela vydala za celou svou kariéru čtyři německá studiová alba. V roce 2017 pak vypustila do světa desku v angličtině nazvanou Dream Machine. Mezi nejznámější songy kapely pak patří Durch Den Monsun, Rette Mich, Der Letzte Tag či Love Don’t Break Me.

Kluci z Tokio Hotel se vždy těšili velké oblibě u náctiletých fanynek po celém světě. Nejslavnější člen kapely je bezesporu zpěvák Bill Kaulitz, který si srdce děvčat dokázal získat i díky svému ojedinělému vzhledu. A ačkoliv už svou dlouhou hřívu dávno shodil a nenosí černé oční linky, stále u fanynek vede na plné čáře. I Billův bratr Tom byl vždycky velmi oblíbený. V jeho případě už však mají děvčata smůlu. Dnes již devětadvacetiletý kytarista je totiž už delší dobu zamilovaný do modelky Heidy Klum.

Připomeňte si kapely velký hit Durch Den Monsun. Vyrazíte na koncert, nebo hudba této partičky není nic pro vás?

 

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat