Právě vysíláme

Tomáš Klus, Pokáč, Jiří Mádl a další natočili společný song, pojmenovali ho Papírový lodě

24. listopadu 2021 11:10
Tomáš Klus, Pokáč, Jiří Mádl a další natočili společný song, pojmenovali ho Papírový lodě

Tomáš Klus, Pokáč, Jiří Mádl nebo Kateřina Marie Tichá se spojili, aby natočili song Papírový lodě. Za hudbou stojí basák Cílové skupiny Kluse Jan Lstibůrek, na textu pak spolupracoval s Robinem Králem.

Papírový lodě jsou výsledkem spolupráce Tomáše Kluse, Pokáče, Kateřiny Marie Tiché, MárdihoVypsané fixy a Jiřího Mádla. Právě o něm se jen málo ví, že je také zpěvákem. Před šesti lety vydal se skupinou nazvanou S hudbou vesmírnou píseň Je nám teplo! Hostoval pak také v songu Astronaut kapely Sabrage.

Naposled s Márdim nahrál skladbu Čtyři slunce, na které se stejně jako na Papírových lodích podílelo také uskupení K. R. B. To tvoří klienti centra Arpida, které slouží pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením. Hlavním veršem textu je část „každej ví, že i ty papírový lodě toužej po svobodě“, na níž je postavený refrén.

Právě papírové lodě vyrobené klienty centra Arpida jsou také ústředním prvkem videoklipu. Hudebníci jsou v něm zachyceni v nahrávacím studiu. Za vizuálem stojí tým z Produkce Soukup.

Text k songu napsal Robin Král, hudbu si pak vzal na starosti Jan LstibůrekKlusovy Cílové skupiny. Výtěžek z písně poputuje centru Arpida, které staví nový areál, aby mohlo poskytnout klientům všechny potřebné služby a terapie. K úspěšné realizaci potřebuje sehnat do Vánoc 25 milionů korun.

Články, které by tě mohly zajímat