Právě vysíláme

Tomáš Plekanec si ulehčil „práci“, svatební slib mu složil Pokáč

27. září 2021 8:10
Tomáš Plekanec si ulehčil „práci“, svatební slib mu složil Pokáč

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si už několik dní říkají „manželé“. Svatební obřad, který proběhl v hotelu nedaleko Horní Bečvy, zpestřil hokejistův svatební slib, se kterým si nechal pomoct od Pokáče. Ten ho pojal po svém, a tak je píseň plná vtipu.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se před několika dny stali manželi. Ačkoliv se pár ještě před několika týdny nechal slyšet, že se svatbou nespěchá, pravda byla jinde a on už v tu dobu ladil detaily své veselky. Že se vzali, oznámili partneři na svých instagramových účtech. Svatba proběhla v Beskydech a obřad otevřela skladba Here Comes The Sun od The Beatles.

A ačkoliv si novomanželé pro svatebčany připravili spoustu překvapení včetně koncertu kapely Mirai, o to největší se postaral Tomáš Plekanec. Úspěšný hokejista totiž požádal o složení svatebního slibu písničkáře Pokáče. A ten vtipy nešetřil.

„Tebe by prostě doma chtěl mít každej chlap, kam se hrabe Stanley Cup. Ty jsi ta pravá, vždy stojíš při mně a jednu věc ti zlato musím říct upřímně. Jemu to neříkej, však tobě nechci lhát, mám tě víc než Jágra rád,“ nebál se Pokáč hokejových přirovnání.

Šafářová důvtip svého manžela ocenila na Instagramu. „Já se vymýšlím se slipem a můj muž to vyřešil takhle. Díky, Pokáči, hodně pobavila!“ napsala bývalá tenistka.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová se dali dohromady před třemi lety. Spolu mají dceru Leontýnku, která brzy oslaví dva roky. Zhruba v době jejího narození požádal hokejista svou přítelkyni o ruku. Jak později dvojice vtipkovala v 7 pádech Honzy Dědka, k zásnubám téměř nedošlo. Plekanec totiž nechal málem podpálil dům.

Články, které by tě mohly zajímat