Právě vysíláme

TOMMY CASH chce zaměstnat baliče jointů. Kolik za práci nabízí peněz a jaké jsou jeho požadavky?

3. ledna 2020 11:10
TOMMY CASH chce zaměstnat baliče jointů. Kolik za práci nabízí peněz a jaké jsou jeho požadavky?

Vynikáte v balení jointů a rádi byste tento talent zužitkovali. Pak pro vás má oblíbený rapper Tommy Cash výbornou nabídku!

Estonský umělec je pravidelným uživatelem marihuany, ale už ho nebaví motat jointy. Na svém Facebooku proto vyvěsil inzerát, ve kterém hledá na plný úvazek člověka, co mu joint ubalí. „Hledám baliče jointů na plný úvazek. Platím 4 000 € včetně jídla a nutných věcí k žití. Abyste se mohli zúčastnit výběrového řízení, napište do komentáře: 1) rok, jak dlouho se činnosti věnujete, 2) speciální dovednosti, 3) jak rychle ho dokážete ubalit,“ napsal umělec.

Reakce od fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat a pod Tommyho statusem se objevilo přes 500 komentářů. V nich se snaží lidé rappera zaujmout svými „rollovacími“ dovednostmi a přesvědčují ho, že právě oni se na tu práci hodí nejlépe. Mezi komentujícími je i dokonce jeden Slovák, který prý balí jointy už 12 let ve finále vypadají opravdu dobře.

Rapper zatím toto originální výběrové řízení neukončil, a tak mají fanoušci stále šanci. Kdo nakonec práci získá? To uvidíme.

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat