Právě vysíláme

Tomu říkáme proměna! ADELE se pochlubila novým vzhledem

6. května 2020 11:10
Tomu říkáme proměna! ADELE se pochlubila novým vzhledem

Britská zpěvačka Adele oslavila svoje dvaatřicáté narozeniny ve velkém stylu. Autorka hitu Hello se pochlubila novým vzhledem. Nezapomněla také poděkovat všem zdravotníkům, kteří pracují v první linii.

Velká změna

Zdá se, že sociální sítě mají novou královnu: je jí zpěvačka Adele! Dvaatřicetiletá popová hvězda na Instagramu sdílela nový snímek ke svým narozeninám. Na povedené fotce se nezapomněla pochlubit svou neskutečnou novou postavou, která fanoušky šokovala.

 

Text v překladu zní:
Děkuji za lásku, kterou jste mi na moje narozeniny projevili. Doufám, že jste všichni v bezpečí a duševně zdraví v této šílené době. Chtěla bych poděkovat všem zdravotníkům a pracovníkům v první linii, kteří riskují životy, abychom si mohli žít v bezpečí. Jste naši andělé.
Roku 2020, díky a měj se. 

Od poslední desky, kterou tato nesmírně talentovaná zpěvačka vydala, uběhlo téměř 5 let. Fanoušci již dlouho spekulují, zda Adele připravuje nové album. Tuto informaci potvrdil i zpěvák kapely OneRepublic Ryan Tedder, jenž s ní na nové desce údajně spolupracuje.

Jedna věc je ale jasná: zpěvačka, která nám v roce 2015 představila album 25, je pryč. Adele kráčí do nové éry a svět se na to musí připravit.

Zdroj: Instagram, NME

Články, které by tě mohly zajímat