Právě vysíláme

Trapas na koncertu. Harrymu Stylesovi se roztrhly v rozkroku kalhoty

27. ledna 2023 15:49
Trapas na koncertu. Harrymu Stylesovi se roztrhly v rozkroku kalhoty

Každý z nás má za sebou zřejmě už nějaký trapas. Většinou mu však nepřihlíželo několik tisícovek osob, jako se to nyní stalo Harrymu Stylesovi na koncertě. A to navíc před zraky jeho prvního „celebrity crush“, Jennifer Aniston.

Harry Styles téměř nepřetržitě již několik měsíců koncertuje. Ve čtvrtek měl koncert v kalifornském Inglewoodu, který navštívila spousta hvězd. Mezi nimi Kylie Jenner, Travor Noah, Ellen DeGeneres nebo Jennifer Aniston, kterou zpěvák v minulosti nazval svým prvním „celebrity crushem“. A právě před jejími zraky se mu stal menší trapas.

Když si zpěvák při písničce Music For A Sushi Restaurant klekl, roztrhly se mu kalhoty. Nejdříve se šokovaně zatvářil, následně díru skryl rukama a nejistě se podíval na členy kapely. Vystoupení následně dokončil s ručníkem uvázaným kolem boků.

Fanoušci na sociálních sítích se nyní trapasem baví, většina navíc připomíná, že právě Aniston, která byla v publiku, se Stylesovi jako mladíkovi líbila. „Kdybych byla Harry a roztrhla si před Jennifer kalhoty, odešla bych do předčasného důchodu,“ napsala jedna příznivkyně muzikanta. Ten bude na turné až do července roku 2023.

Články, které by tě mohly zajímat