Právě vysíláme

Travis Barker zůstává v nemocnici. Kourtney Kardashian prozradila, proč byl hospitalizovaný

4. července 2022 11:10
Travis Barker zůstává v nemocnici. Kourtney Kardashian prozradila, proč byl hospitalizovaný

Travis Barker byl minulý týden hospitalizovaný. Doposud měli jeho příznivci velmi málo informací o jeho zdravotním stavu. O víkendu bubeníkova manželka Kourtney Kardashian potvrdila, že měl zánět slinivky břišní.

„Modlete se za mě,“ napsal Barker na sociální sítě poté, co byl odvezený do nemocnice. Bubeníkovi Blink-182 příznivci tak měli velké obavy o jeho život. Dle nejnovějších informací byl hospitalizovaný kvůli zánětu slinivky břišní. Potvrdila to jeho životní partnerka Kourtney Kardashian, následně se o svém aktuálním stavu rozepsal i samotný Barker.

„V pondělí jsem byl na endoskopii. Celý den jsem se cítil dobře, ale večer jsem dostal ukrutné bolesti a nechal jsem si zavolat sanitku. Během endoskopie mi odstranili velmi malý polyp, specialistům se však během zákroku podařilo poškodit kritickou pankreatickou drenážní trubici. To vedlo k těžkému, život ohrožujícímu zánětu slinivky,“ popsal bubeník, co se dělo.

Momentálně i nadále zůstává v nemocnici. „Dostává se mi intenzivní péče a jsem na tom už mnohem lépe,“ potvrdil zlepšení zdravotního stavu.

„Byl to děsivý týden. Naše zdraví je pro nás vším a někdy ho považujeme za samozřejmost. Rychle se to však může změnit. Travis a já jsme spolu šli na rutinní endoskopii a ta skončila těžkou, život ohrožující pankreatitidou. Jsem vděčná za to, že Bůh držel nad mým manželem ochrannou ruku i za všechny vaše modlitby,“ uvedla Barkerova manželka.

Články, které by tě mohly zajímat