Právě vysíláme

Travis Kelce promluvil o vztahu s Taylor Swift. Kdo koho pozval první na rande?

2. února 2024 8:10
Travis Kelce promluvil o vztahu s Taylor Swift. Kdo koho pozval první na rande?

Taylor Swift a Travis Kelce tvoří pár již několik měsíců. A ačkoliv si soukromí velmi chrání, hráč amerického fotbalu se v novém rozhovoru přeci jen více rozpovídal o tom, jak jeho vztah se známou zpěvačkou odstartoval.

Zpěvačka Taylor Swift a sportovec Travis Kelce tvoří v současnosti jeden z nejoblíbenějších párů v Hollywoodu. O jejich vztahu se začalo spekulovat 24. září 2023, kdy interpretka poprvé navštívila zápas Chiefs, za které její  nynější partner hraje. O pár dní dříve ji veřejně na utkání sám pozval. „Viděl jsem tě hrát na stadionu Arrowhead. Možná by ses mohla přijít podívat, jak na tom hřišti válím já,“ uvedl tehdy v The Pat McAfee Show.

Jak nyní ve stejném pořadu přiznal, v době vyslovení pozvánky už věděl, že se na něj zpěvačka přijde podívat. „Nešlo o výstřel do tmy ve stylu: ‚Hej, přijď se podívat na zápas.‘ Věděl jsem už, že dorazí,“ prozradil s tím, že se Swift si v té době už zhruba měsíc dopisoval.

V červenci totiž navštívil její koncert v Kansas City. Tehdy se chtěl se zpěvačkou setkat a darovat jí vlastnoručně vyrobený náramek se svým číslem. To ale bohužel neklaplo. „Byl jsem zklamaný, když jsem zjistil, že před show ani po ní s nikým nemluví, aby si chránila svůj hlas. Přeci jen za večer odzpívá 44 skladeb,“ uvedl tehdy v podcastu New Heights. Zprávu ihned začala šířit média a na to konto se mu zřejmě Swift ozvala.

Jeho život se poté, co začal s muzikantkou randit, radikálně změnil. Ačkoliv byl i předtím populární, zdaleka ho nesledovali paparazzi na každém kroku. „Všechno je pro mě nové. Každý den mě pronásledují paparazzi, zmiňují mě v televizích… Nikdy jsem si nemyslel, že něco takového zažiju,“ uvedl hráč Chiefs v rozhovoru.

Swift zatím navštívila dvanáct zápasů jeho týmu. „Jsem rád, když dorazí a podporuje mě, užívá si zápas s mou rodinou a mými fanoušky. Mám za sebou nádherný rok.“

Články, které by tě mohly zajímat