Právě vysíláme

Travis Scott míří do Prahy. V O₂ areně vystoupí už letos v létě

7. května 2024 12:14
Travis Scott míří do Prahy. V O₂ areně vystoupí už letos v létě

Po vyprodaném severoamerickém turné Utopia – Circus Maximus Tour 2023 a rekordním albu Utopia, které trhá rekordy, bude turné Travise Scotta pokračovat letos v létě 12 koncerty v arénách a na stadionech, včetně jeho prvního vystoupení v České republice.

Travis Scott je zásadním rapperem současné populární hudby se svými 49 miliony prodaných alb jen v USA, čtyřmi prvními místy v americké hitparádě Billboard Hot 100 a mnoha oceněními, včetně 8 nominací na ceny Grammy se suverénně postavil vedle osobností, jako jsou Kanye West, Kendrick Lamar nebo Beyoncé.

Dosud vydal 4 alba, na tom nejnovějším, loňském s názvem Utopia hostuje výkvět špičkového hiphopu (Drake, Playboi Carti, Beyoncé, The Weeknd, Yung Lean, Young Thug, Kid Cudi, SZA, James Blake a další). Album produkovalo přes 21 producentů a devatenáct písní desky přináší opojný mix ambientních experimentů, překvapivých beatů a úchvatné orchestrace. Jeho kritikou oceňované album nasbíralo přes 50 miliard streamů. Spotify navíc označilo album  za nejstreamovanější album v prvním týdnu roku 2023 a Apple Music potvrdilo největší počet streamů alba v první den roku 2023. Pražský koncert se uskuteční v pražské O₂ areně už ve čtvrtek 18. července 2024.

Články, které by tě mohly zajímat