Právě vysíláme

Tyto snímky určitě neznáte. Jak vypadaly legendární kapely na začátku své kariéry?

16. března 2021 8:10
Tyto snímky určitě neznáte. Jak vypadaly legendární kapely na začátku své kariéry?

Být součástí populární hudební kapely, která sbírá úspěch po celém světě, je snem řady začínajících hudebníků. A ačkoliv ve všech koutech planety vznikají stále nové a nové hudební uskupení, mezi topku se zařadí jen málo z nich.

The Beatles, Nirvana, Roling Stones, U2 či Linkin Park. To je jen hrstka těch, kterým se podařilo dobýt svět a zařadit se do hudební síně slávy. Některé pokračují ve své hudební jízdě dál, jiné už dávno nehrají. I členové těch nejslavnějších partiček, co už s hudbou sekli, se však občas sejdou, aby zavzpomínali na staré časy, či se znovu postavili na jedno pódium a udělali fanouškům radost.

Server BoredPanda přinesl skvělé fotografie, jež ukazují, jak vypadaly ty největší světové kapely v době svých začátků a jak vypadají dnes. Některá seskupení vydržela v původní sestavě až do konce, jiná se bohužel rozpadla. Jsou i kapely, jenž se musely smířit se ztrátou jednoho člena.

Podívejte se do naší galerie a znovu se ujistěte o tom, že čas zkrátka nezastavíme, a že i velkých rockových bohů s dlouhým hárem se postupně stávají dědové.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat