Právě vysíláme

Určitě mám koronavirus, řekl zpěvák SAM SMITH. Testovat se ale nenechal!

20. dubna 2020 13:10
Určitě mám koronavirus, řekl zpěvák SAM SMITH. Testovat se ale nenechal!

Zákeřný koronavirus neminul ani slavné hvězdy a vir Covid-19 prodělali i Tom Hanks, Idris Elba, P!nk či britský princ Charles. Do seznamu celebrit se nyní navíc možná přidá i zpěvák Sam Smith.

Sam Smith v rozhovoru probíhajícím přes Instagram řekl, že je nakažen koronavirem. A ačkoliv nepodstoupil testování, je si jist, že Covid-19 opravdu má. „Vážně si myslím, že mám koronavirus. Netestoval jsem se, ale podle toho, co jsem četl, mám všechny příznaky,“ přiznal zpěvák a důvod, proč se nenechal testovat neuvedl. Stejné příznaky jako on má však i jeho sestra, a tak se společně s ní drží v domácí izolaci. „Mám starou babičku, nechci nic riskovat,“ řekl autor několika hitů.

Smith tvrdí, že se koronavirem nakazil v době, kdy ještě virus nepronikl do Británie. V těchto dnech se prý už zpěvák cítí dobře a pustil se do tvorby nové hudby. „Začal jsem psát a je to úplně jiná atmosféra. Je to úžasné. Je to skvělé,“ tvrdí.

Sam Smith byl před několika týdny kritizován za to, že na sociálních sítích zveřejnil video, ve kterém seděl ve své drahé vile v Británii a plakal, že absolutně nezvládá domácí karanténu. Je tedy otázkou, zda se zprávou o tom, že má koronavirus, ale nenechal se testovat, znovu nepokouší o zbytečnou pozornost.

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat