Právě vysíláme

Utajené tajemství: Karel Gott před smrtí nazpíval vánoční duet s Richardem Krajčem

21. října 2020 11:10
Utajené tajemství: Karel Gott před smrtí nazpíval vánoční duet s Richardem Krajčem

Božský Karel Gott před smrtí stihl nazpívat vánoční song s Richardem Krajčem. Utajená píseň se po roce dočká premiéry. Největší ikona českého popu s námi posmrtně oslaví Vánoce.

Doposud si všichni mysleli, že poslední píseň, kterou zlatý slavík stihl nazpívat byl duet Srdce nehasnou se svou dcerou Charlottkou. Zpěvák Richard Krajčo ale na svých sociálních sítích prozradil dlouho utajované tajemství. Předtím, než pro Karla Gotta složil hit Srdce nehasnou, stihl s mistrem nazpívat vánoční duet.

Richard přišel původně za Božským Karlem právě s touto písní. Karlovi se to zalíbilo a po týdnu mi s Ivankou volali, jestli bych kromě toho nezkusil napsat píseň pro něho a Charlotte,“ prozradil pořadu Showtime Richard Krajčo.

Proč vánoční duet frontman kapely Kryštof tak dlouho tajil a píseň spatří světlo světa až nyní ?„Udělali jsme s Karlem spolu takovou dohodu, že uděláme Srdce nehasnou a tohle dáme ven rok poté, co tu s námi nebude, aby vlastně trávil další Vánoce s námi,“ vysvětlil Richard důvod posmrtné premiéry s ročním zpožděním.

Zlatý slavík stihl výslednou píseň slyšet jen z části. „Tak ze sedmdesáti procent. Pustili jsme mu aranž té písně, nebyly tam zatím třeba dechové party. Ale slyšel z ní natolik, aby se rozhodl, že s ní chce mít něco do činění a v tom studiu slyšel už napůl hotový song. Líbilo se mu to. Pak se odehrálo to, co se odehrálo. Kdybych nenašel odvahu a nedošel za ním s tím nápadem, tak by možná píseň Srdce nehasnou ani nebyla,“ vzpomíná Krajčo.

K vánočnímu duetu vznikl i videoklip, který je tak čerstvý, že ho ještě neviděla ani vdova Ivana Gottová„Příběh jsme jí vyprávěli, to se jí líbilo. Více zatím ukázat nemůžeme“ prozradil Richard. Režie klipu se ujala Richardova manželka Karin Babinská„Objeví se v něm také Iva JanžurováAlois ŠvehlíkPavel RímskýLucie Štěpánková,“ prozradila Karin s tím, že záměrem bylo, aby ve videoklipu účinkovaly osobnosti, které měl rád sám Karel Gott. To se jim prý podařilo. Premiéra utajované písně bude přesně 5. listopadu v devět hodin ráno.

Zdroj: Showtime, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat