Právě vysíláme

Úžasné gesto Eda Sheerana: Zaplatil za léčbu zesnulého Toma Parkera z The Wanted

15. května 2022 8:10
Úžasné gesto Eda Sheerana: Zaplatil za léčbu zesnulého Toma Parkera z The Wanted

Tom Parker z The Wanted se od října 2020 léčil s rakovinou. V březnu zákeřné nemoci podlehl, a to v pouhých třiatřiceti letech. Spousta jeho přátel mu v nejtěžším období jeho života pomáhala. Jak nyní vyšlo najevo, Ed Sheeran mu zaplatil velmi drahou léčbu.

„Ten chlap pro mě udělal něco jedinečného. Velmi moc to pro mě znamenalo,“ napsal Parker v knize Hope: My Inspirational Life, která se aktuálně chystá k vydání. Slova mířil na adresu svého kamaráda Eda Sheerana. Jak prozradil, pomohl mu zaplatil účty za léčbu. „Pravděpodobně bude naštvaný, že to takhle veřejně publikuju. Ed je ale velmi jedinečný člověk. Když jsem se sháněl po různých možnostech léčby a podstoupil jsem imunoterapii, zaplatil za to,“ stojí v knize.

Chvíli se zdálo, že léčba Parkerovi pomohla. V listopadu 2021 dal fanouškům vědět, že je nádor „pod kontrolou“. To se však brzy změnilo a v březnu zpěvák své nemoci podlehl. Ještě předtím přitom stihl s The Wanted odjet několik koncertů. Ty byly uspořádány právě na podporu léčby Parkera.

Ed pro nás nemusel udělat vůbec nic, ale udělal. S manželkou Kelsey jsme mu velmi vděční, hodně to pro nás znamená,“ napsal zpěvák, jehož memoáry vyjdou v nejbližších týdnech.

Po Parkerovi zůstala manželka Kelsey a dvě děti – dvouletá dcera Aurelia a jednoletý syn Bodhi.Max, Jay, Siva, Nathan a celá rodina The Wanted jsme zdrceni tragickou a předčasnou ztrátou našeho kolegy z kapely Toma Parkera, který dnes pokojně zemřel v poledne obklopen svou rodinou a svými blízkými. Tom byl úžasný manžel Kelsey a otec Aurelie a Bodhiho. Byl to náš bratr, slova nemohou vyjádřit ztrátu a smutek, který cítíme. Vždy a navždy v našich srdcích,“ uvedli The Wanted v oznámení o smrti svého člena.

Články, které by tě mohly zajímat