Právě vysíláme

Válka slavných raperek nabírá na obrátkách. NICKI MINAJ obvinila CARDI B, že zveřejnila její telefonní číslo a poslala kolegyni krutý vzkaz!

1. listopadu 2018 11:10
Válka slavných raperek nabírá na obrátkách. NICKI MINAJ obvinila CARDI B, že zveřejnila její telefonní číslo a poslala kolegyni krutý vzkaz!

Na americké ženské rapové scéně probíhá konflikt, který nemá obdoby! Nicki Minaj a Cardi B si po společné bitce na Fashion Weeku opět vjely do vlasů a navzájem se pomlouvají v rozhovorech i na sociálních sítích. Jejich spor nabírá na obrátkách a fanoušci jen čekají, jak tahle bitva dopadne.

Nicki a Cardi patří mezi největší jména ženského rapu. Dvě velké konkurentky se do středu zájmu fanoušků i médií dostaly před několika týdny, ale nebylo to skrze jejich uměleckou tvorbu. Prvotní konflikt se mezi nimi odehrál v době, kdy se Cardi B narodila dcera a právě na její adresu měla Nicki prohodit několik nepěkných poznámek. To energickou Cardi samozřejmě rozčílilo a do své kolegyně se pustila na newyorském Fashion Weeku, kde po Nicki hodila botu.

Bitka rapových královen plnila bulvární plátky dlouhou dobu, zdá se ale, že spor jen tak neutichne. Nicki Minaj totiž tvrdí, že Cardi schválně zveřejnila její telefonní číslo ve videu na Instagramu. V rádiovém rozhovoru uvedla, že její kolegyně jí chce záměrně ublížit a zároveň se vrátila k incidentu z Fashion Weeku a tvrdila, že dá 100 tisíc dolarů tomu, kdo zveřejní video, které dokazuje, že Cardi B nemlátí ona, ale moderátorka Rah Ali, jenž se do bitky také zapletla.

Reakce prostořeké Cardi na sebe nenechala dlouho čekat. Raperka přidala na Instagram seznam videí, kde říká, že Nicki se ve svých lžích už sama ztrácí a pomalu zapomíná na nepravdy, které tvrdila v minulosti. Na to autorka hitu Superbase odpověděla, že si ráda zaplatí detektor lži a zve Cardi do studia, kde společně napíšou pořádný song. Je však prý zvědavá, jak její konkurentka bude psát bez takzvaných „ghostwriters“, čili lidí, kteří za ní texty písní píšou.

Jak je vidět, spor mezi raperkami rozhodně nekončí a uvidíme, jak se bude vyvíjet dál. Jedno je však jasné: tento beef bude ještě hodně zajímavý!

Podívejte se na vyjádření Cardi B a připomeňte si, jaká bitka proběhla na Fashion Weeku.

 

 

Zdroj: theguardian.com

Videorozhovor s modelkami, které byly součástí Výstavy nahých žen Voayer

Články, které by tě mohly zajímat