Právě vysíláme

Zrušil si Instagram, kvůli válce se svojí ex-přítelkyní. Komu z nich FANDÍŠ?

16. srpna 2016 12:10
Zrušil si Instagram, kvůli válce se svojí ex-přítelkyní. Komu z nich FANDÍŠ?

Velká slovní přestřelka Seleny Gomez, ve které hrála hlavní roli i nová přítelkyně Justina Biebera, se vyhrotila na maximum. Více než 77 milionů jeho fans má smůlu…

Nejhorší vztahové dno je vytahovat špinavé prádlo a házet ho na toho druhého. A co teprve ten skandál, když v tom jedou nejpopulárnější celebrity za přihlížení milionů sledujících lidí! Přesně to se stalo páru, který se kdysi miloval.

Začalo to tím, že Justin Bieber nezvládnul hejty na svou novou holku Sofiu Richie. Začal vyhrožovat, že si svůj účet udělá privátním. „Pokud jste skuteční fanoušci, nemůžete být tak hnusní k lidem, které mám rád,“ zastával se sedmnáctileté modelky, která ho doprovázela na turné v Japonsku.

Na to konto se ozvala Selena Gomez. „No tak nezveřejňuj své soukromí a její fotky. To je vaše věc. Nebuď zlý na fanoušky. Milují tě.

Tím se rozběhla slovní válka, ve které Justin nařknul Selenu, že se díky němu vždycky chtěla zviditelnit a dělá to stále. Ona pak proprala, že ji zpěvák podváděl a ona mu to tolerovala. Justin smečoval: „Já podváděl… Zapomnělo se na tebe a Zayna?,“ čímž odtajnil románek Seleny s bývalým přítelem Gigi Hadid Zaynem Malikem.

Celé drama vyústilo ve zrušení Justinova Instagramového účtu.

Co myslíš, byla jeho reakce adekvátní? Je OK stát za svou holkou a odpálkovat fanoušky? Anebo víc držíš se Selenou, která staví své obdivovatele na první místo?

Články, které by tě mohly zajímat