Právě vysíláme

Vana v šatně a zásoba lízátek. NICKI MINAJ má na Bratislavu hvězdné požadavky!

17. února 2019 11:10
Vana v šatně a zásoba lízátek. NICKI MINAJ má na Bratislavu hvězdné požadavky!

Už 22. února se sousedi Slováci dočkají vzácné návštěvy. Do Bratislavy dorazí Nicki Minaj a přiveze s sebou i dokonalou show!

Nicki vystoupí na stadionu Ondřeje Nepely a sekundovat jí bude rapper Juice WLRD. Předskokanem kontroverzní hvězdy hip-hopu pak bude bratislavský rapper Majk Spirit.

Podle slovenských médií se bude o koncert starat celkem 200 lidí. Spolu s Nicki přijede například 110členný doprovod v luxusních obytných vozech a raperka si do Bratislavy vezme i svého osobního kuchaře, jenž jí bude po celou dobu návštěvy Slovenka poskytovat tu nejlepší stravu.

Květiny a luxusní křesílka

Jelikož je Minaj opravdu jednou z největších celebrit vůbec, je jasné, že má na pořadatele koncertu hned několik požadavků. Velmi jí záleží například na samotné šatně, která má dle jejího přání obsahovat obrovský kožený gauč, luxusní křesílka, spoustu květin, vanu s vonnými svíčkami a lednici. V té chce mít pak Nicki obrovské množství jídla včetně sladkostí, ovoce, bezkofeinové koly, lízátek a gumových medvídků.

Raperčiny požadavky jsou opravdu velké. Musíme tedy doufat, že se pořadatelům podaří všechny splnit a Nicki přijde na koncert v dobré náladě.

 

Zdroj: Facebook, Instagram

Galerie: Celebrity se svým mladším já

Články, které by tě mohly zajímat