Právě vysíláme

Vášnivý tanec Terezy Maškové a Marka Lambory. Mrkni na jejich novinku Náš příběh

31. října 2022 11:54
Vášnivý tanec Terezy Maškové a Marka Lambory. Mrkni na jejich novinku Náš příběh

Dva roky po vydání svého debutového alba Zmatená přichází Tereza Mašková s druhou studiovou deskou Svět je málo růžový. Tu doprovází singl Náš příběh, který nahrála s Markem Lamborou.

Tereza Mašková přichází s druhou studiovou deskou Svět je málo růžový, na níž se podílela na většině písní. Obsahuje také její nejintimnější hudební zpověď, skladbu Scházíš, kterou věnovala zesnulému otci. Scházíš je velmi, velmi osobní a smutná písnička, ale přesto bych byla šťastná, kdyby byla vnímána naopak – jako oslava života a vzkaz jak moc dokážeme milovat své nejbližší, i když už tady nejsou s námi a ponechat si v srdci to nejlepší, co nám do života přinesli.“

Album však obsahuje i veselejší songy, k Našemu příběhu si zpěvačka přizvala ke spolupráci Marka Lamboru„Tato skladba je v podstatě příběh a rozhovor mezi mužem a ženou, proto mi přišlo přirozené, že by to měl být duet. Když jsem přemýšlela, koho oslovit, jediný, kdo mi tam dokonale pasoval, byl Marek,“ vzpomíná interpretka.

Terezka mi zavolala a vybalila na mě, že má takovou písničku a že by byla ráda, kdybych to zpíval s ní. Překvapilo mě to, pamatuji si, že moje první reakce byla otázka, zda ví, že jsem v první řadě herec, ne zpěvák (smích). Na což ona odpověděla, že to samozřejmě ví, ale trvala na svém,“ dodává Lambora.

Marek nakonec nabídku přijal, z čehož mám velkou radost, protože kromě toho, že je herec, je i velmi dobrý zpěvák a výsledek naší spolupráce je přesně takový, jaký jsem si představovala,“ hodnotí Tereza.

Po zdařilé spolupráci ve studiu se dvojice setkala znovu – tentokrát před kamerami. K duetu natočili videoklip v režii Jakuba Mahdala, který už pro Terezu režíroval klipy Žár, New Me či Nahá.

Články, které by tě mohly zajímat