Právě vysíláme

„Ve španělštině zpívám mnohem lépe,“ říká Selena Gomez o novém singlu De Una Vez

21. ledna 2021 8:10
„Ve španělštině zpívám mnohem lépe,“ říká Selena Gomez o novém singlu De Una Vez

Selena Gomez Gomez vydala minulý rok novou desku Rare, kterou kritikové označovali za jedno z nejlepších popových alb poslední doby. Americká zpěvačka však nelení a pracuje na nových písních. Aktuálně představila španělskou novinku De Una Vez.

Pro Selenu Gomez jde o její vůbec první španělský sólový singl. V minulosti sice už několik písní v tomto jazyce nazpívala, nikdy však nešlo o oficiálně vydanou píseň. Hudebnice má přitom k jižanským národům velmi blízko, její otec pochází z Mexika a matka z Itálie.

„Jsem tak pyšná, odkud pocházím. Vlastně si myslím, že ve španělštině zpívám mnohem lépe,“ přiznala zpěvačka, která zároveň dodala, že naučit se text pro ni nebylo vůbec jednoduché. „Byla to spousta práce, musíte všechno správně vyslovit, být opravdu přesní, abyste si získali respekt publika, pro které píseň vydáváte,“ uvedla Gomez.

„V songu jsou místa, kde musíte daný text zazpívat opravdu rychle, což pro mě byla opravdu výzva. Ale díky Bohu za to, že už mám ten jazyk tak trochu v sobě,“ dodala zpěvačka.

Píseň doprovází videoklip, v něž po celou dobu nosí doplněk ve tvaru srdce. Ten nepřestává být ani během největších katastrof, kterých je Gomez svědkem. Režisér vycházel z textu De Una Vez, který vypráví o dívce, jíž její milý zlomil srdce. Ona se však nevzdala a z rozchodu se dostala s nezničitelným hrudníkem.

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat