Právě vysíláme

Velké překvapení: Miley Cyrus vydává nový remix hitového singlu Midnight Sky

11. listopadu 2020 8:10
Velké překvapení: Miley Cyrus vydává nový remix hitového singlu Midnight Sky

Miley Cyrus nabídla další ukázku ze svého připravovaného alba Plastic Hearts! Talentovaná zpěvačka představila nový remix písně Midnight Sky. Jako hudebního hosta si Miley pozvala slavnou Stevie Nicks z kapely Fleetwood Mac.

Vydání nové desky se blíží

Méně než měsíc zbývá do vydání nového alba Plastic Hearts od Miley Cyrus a my se nemůžeme dočkat. Autorka hitu Slide Away v říjnu uvedla, že desku původně složila před dvěma lety, kdy byla ještě vdaná a žila v krásném domě v Malibu. Poté se ale vše pro zpěvačku změnilo: dům shořel v divokém požáru (a s ním i všechny nahrávky z připravovaného alba), Miley se rozvedla s hercem Liamem Hemsworthem a ve světě vypukla pandemie koronaviru. Jak sama rodačka ze státu Tennessee na Instagramu uvedla: „Nikdo nezkrotí ego tak, jako sám život.“

Nová deska Plastic Hearts vyjde 27. listopadu

První singl z nové desky vydala Miley už minulý měsíc. Skladba Midnight Sky byla obrovským hitem a díky ní se nadaná zpěvačka opět ocitla na předních příčkách singlových hitparád. Nyní přichází Miley s dalším singlem z nového alba, který je rovněž remixem skladby Midnight Sky. Na povedené skladbě si Miley zazpívá s hudební legendou Stevie Nicks. Obě zpěvačky se skvěle doplňují a nová verze v remixu nabízí příjemné zpestření v porovnání s povedenou originální písní.

Jak se nový remix líbí vám? Poslechněte si ho níže a dejte nám vědět do komentářů!

Zdroj: Official UK Charts, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat