Právě vysíláme

Videoklip k songu JUSTINA BIEBERA a EDA SHEERANA bude vážně nadupaný. Podívejte se na trailer!

14. května 2019 8:00
Videoklip k songu JUSTINA BIEBERA a EDA SHEERANA bude vážně nadupaný. Podívejte se na trailer!

Singl I Don’t Care od Justina Biebera a Eda Sheerana je venku už čtyři dny a nabírá na stále větší a větší úspěšnosti. Prozatím má song na YouTube dohromady přes 6 milionů zhlédnutí a čísla každým dnem rostou. Nyní navíc Ed a Justin zveřejnili první upoutávky na videoklip.

Nečekané spojení dvou hudebních celebrit – nejpopulárnější zpěvák planety Ed Sheeran a kanadská popová hvězda Justin Bieber se potkali v novém singlu I Don’t Care. Oba přitom pojí vzájemné přátelství a podporují se i mimo hudební byznys. Sheeran se autorsky podílel na Bieberově posledním albu Purpose, kam přispěl písničkou Love Yourself. Novinka I Don’t Care se tak může zdát jako logické vyústění. Přesto takovou spolupráci málokdo čekal, vždyť Bieber se potýká s psychickými problémy a ohlásil dočasné ukončení hudebních aktivit. Pauzu si navíc vybíral i sám Ed.

K novému singlu, který pojednává o pohodlí v dlouhodobém a šťastném vztahu, vznikl i videoklip, na který prozatím oba umělci lákají trailery. Už podle nich je však jasné, že při natáčení se oba dost vyřádili. Ed totiž v klipu vystupuje jako obrovská panda a Justin jako medvěd.

Podívejte se na vtipný trailer právě teď! Taky už se vydání klipu nemůžete dočkat?

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat