Právě vysíláme

Vojta Drahokoupil se pochlubil novou přítelkyní, jde o jeho kolegyni z divadla

12. února 2022 13:10
Vojta Drahokoupil se pochlubil novou přítelkyní, jde o jeho kolegyni z divadla

Vojta Drahokoupil na premiéře filmu Uncharted představil novou přítelkyni. Je jí třicetiletá Aneta Vrzalová, muzikálová herečka, s níž se zpěvák stýká už půl roku. Jak ale uvedl, znají se mnohem déle. Několik let se spolu například stýkají na prknech divadla Broadway.

Vojta Drahokoupil ještě v polovině minulého roku tvrdil, že přítelkyni nehledá. Už v září však v rozhovoru pro super.cz přiznal, že se s někým stýká. „Jsem šťastný, mám po boku někoho, s kým je mi hezky, když se vidíme,“ uvedl tehdy. Poprvé oficiálně svou novou lásku představil na středeční premiéře filmu Uncharted.

Jeho novou vyvolenou je Aneta Vrzalová, kterou mohou znát především fanoušci divadel. Pravidelně účinkuje například v muzikálech divadla Broadway. „Většinou si oba své soukromí dobře střežíme, ale teď jsme se shodli, že je to tak silné, že nastal správný čas. Už jsme spolu nějaký čas i bydleli, nyní jsme střídavě u mě, nebo u Anety,“ prozradil hudebník Blesku.

Vrzalová je o čtyři roky starší než Drahokoupil. Spolu s bývalým manželem Ondřejem Vackem má čtyřletého syna Olivera. Rozvod proběhl však proběhl už před lety, ještě na začátku loňského roku pak byla herečka spojována s podnikatelem Davidem Šedivým.

Drahokoupil se objevil na veřejnosti poprvé od návratu z reality show Survivor, z níž odstoupil kvůli psychickým problémům. „V noci, když všichni usnuli, jsem nemohl spát, dostával jsem neustále křeče, samozřejmě spojené s panickou atakou, strach ze smrti. Zůstal jsem sedět na pláži a panická ataka nabrala obrátky. Zažil jsem poprvé, co je to paralýza. Ležel jsem na pláži, nemohl se pohnout a věděl jsem, že je to špatný,“ popsal zpěvák v exkluzivním rozhovoru pro Evropu 2.

Články, které by tě mohly zajímat