Právě vysíláme

VOJTAANO boduje s novým singlem Nestárnem! Povedený klip trenduje na YOUTUBE

22. července 2019 7:55
VOJTAANO boduje s novým singlem Nestárnem! Povedený klip trenduje na YOUTUBE

Vojta „Vojtaano“ Záveský se díky novému singlu Nestárnem stal hvězdou českého YouTube! Jeho chytlavá, melodická písnička vás dokonale naladí na tento týden. Skvělý doprovázející hudební klip se natočil v Praze na Vinohradech.

Letní hit

Česká republika má novou hudební hvězdu! Je jí Vojta „Vojtaano“ Záveský, který se díky svému novému hitu Nestárnem zařadil mezi nejpopulárnější české hudebníky na YouTube. Vojtaano skládá písničky a pořádá koncerty již delší dobu, ale singl Nestárnem je jeho prvním velkým hitem. Sympatický hudebník svoji novou skladbu a doprovázející videoklip popisuje takto:

„Kamarádi Magdalena Sochorová a Jan J. Filip mi umožnili natočit low budget video s jedinou ambicí: zachytit současný rozpoložení, stav mysli. Nejnovější song Nestárnem je trochu o krizi středního věku, a trochu o potřebě uklidit se občas stranou, být sám. Díky nádherný lokaci v Praze na Vinohradech a oku kameramana Jana J. Filipa se nám to snad podařilo. Doufám že si video užijí všichni, nejen třicátníci.“

Mrkněte na povedený hudební klip níže – co mu říkáte?

Vojta „Vojtaano“ Záveský, Nasty a Arnošt „Arny“ Frauenberg moderují nedělní Brzdu aneb Jakoby show Evropy 2. Pořad vysíláme na Evropě 2 každou neděli od 20:00 hodin do 22:00 hodin. Kluky budete také moci mimořádně slyšet během Ranní show o prázdninách, a to od 29. července do 2. srpna od 6:00 hodin do 9:00 hodin na Evropě 2.

Chcete vidět zákulisní záběry z natáčení úspěšného klipu k písničce Nestárnem? Mrkněte do galerie níže.

Zdroj: YouTube, Warner Music Group

Články, které by tě mohly zajímat