Právě vysíláme

Vojtaano chystá desku. Nové písně poprvé zazpívá v Malostranské besedě

26. ledna 2023 8:10
Vojtaano chystá desku. Nové písně poprvé zazpívá v Malostranské besedě

Moderátor Evropy 2 Vojtaano má za sebou úspěšný rok. Odjel společnou jarní šňůru s Cocotte Minute a Elektrïck Mann a na podzim spojil síly s Fast Food Orchestra. Letos plánuje vydat novou desku. Písně z ní poprvé naživo zazpívá na koncertu v Malostranské besedě v Praze, který se uskuteční už v čtvrtek 16. února 2023.

Letošní koncertní sezónu odstartuje Vojtaano v únoru v Táboře. Jako svou druhou zastávku, která bude zásadním milníkem, vybral Malostranskou besedu. Tam zahraje už ve čtvrtek 16. února 2023. „Můžete se těšit na všechny autorský pecky jako Budulínek, Lavina, Nikdo, Gangstafolk nebo Nestárnem, ale i na ochutnávku songů z připravovaný nový desky!“ zve na koncert písničkář a stand-up komik v jednom.

Stále ještě aktuální desku odkazující na rok 2020 vydal před dvěma lety. K té by měla na podzim přibýt další. „Opět trávím příjemnej a plodnej čas v Rooftop Studiu s Ondrou Žatkuliakem a Danem Vrbou, kde spolu makáme už na třetí studiový nahrávce v řadě,“ poodhaluje svoje plány Vojtaano.

A v čem bude výjimečná? „Album bude zase hlavně o kytaře a mým současným pohledu na svět a na život. Ještě pořád stárnu a tak se čím dál víc zamejšlim a přemítám, ale naštěstí mám ještě pořád i nadhled i dost energie. Takže můžu slíbit, že to zase bude mít koule, a určitě se u něčeho fanoušci i zasmějou, jak jsou u mě zvyklí,“ dodává.

 

Články, které by tě mohly zajímat