Právě vysíláme

VOJTĚCH DYK a JANA KIRSCHNER představují skvělý nový singl Na okamih! O čem je?

23. března 2020 9:03
VOJTĚCH DYK a JANA KIRSCHNER představují skvělý nový singl Na okamih! O čem je?

Jana Kirschner a Vojtěch Dyk spojili své kreativní síly a společně nahráli píseň, která v těchto dnech působí jako balzám na duši.

Pozitivní písnička v nelehké době

Původně jsem měla s touto písničkou jiné plány, chtěli jsme ji vydat před Vánoci. Nebyl ovšem čas se zastavit a dokončit ji,“ vypráví Jana Kirschner a dodává: „V posledních dnech mám pocit, že lidé zoufale potřebují slyšet něco pozitivního, alespoň kousek dobré zprávy. Doufám, že se nám to podařilo a toto bude ta dobrá zpráva i pro všechny muzikanty, kteří, podobně jako mnozí jiní umělci, jsou závislí od živých vystoupení a koncertů a netuší, co s nimi bude. Musíme ale spojit síly a tvořit.“  

Už dnes je jasné, že píseň Na okamih nebude jedinou novinkou, kterou zpěvačka pro své fanoušky tento rok chystá. 

Od ledna intenzivně pracujeme na novém albu, které bychom chtěli vydat ještě letos. Je ale možné, že všechno bude nakonec jinak, dnes to nikdo z nás nedokáže odhadnout. Kromě toho bych ráda rozvíjela projekt Na okamih i s dalšími umělci. Je možné, že z toho nakonec vznikne něco většího, o tom se ale můžeme pobavit až na podzim,“ doplňuje zpěvačka.  

Píseň Na okamih je dialog dvou lidí, kteří sice touží po vzájemné blízkosti, ale z mnoha důvodů se jim to ne vždy daří

A proč zrovna Vojtěch Dyk? „Chtěla jsem si splnit sen. Vojtěch je skvělý člověk a muzikant, má jeden z nejkrásnějších hlasů, které znám. Tak jsem mu zavolala a on souhlasil. Netušíc co nás čeká, jsme spolu nahráli písničku plnou nostalgie, ale i naděje, která jakoby patřila právě do těchto dní a týdnů,“ uzavírá Jana Kirschner.

Videoklip k novému singlu si můžete pustit níže. Líbí se vám?

Zdroj: BrainZone, YouTube, Vladimír Šimíček

Články, které by tě mohly zajímat