Právě vysíláme

Vojtěch Dyk & D. Y. K. vydávají singl Táto (Father) a oznamují velký mejdan v O₂ areně

23. listopadu 2023 18:01
Vojtěch Dyk & D. Y. K. vydávají singl Táto (Father) a oznamují velký mejdan v O₂ areně

Vojta Dyk vydává dojemnou píseň Táto (Father), kterou věnuje svému zesnulému otci. Zároveň oblíbený český muzikant, zpěvák a herec oznamuje velký koncert v pražské O₂ areně.

„Píseň Táto (Father), věnovaná mému otci měla původně vzniknout dříve. Ale nestalo se tak. A můj otec zemřel. A já si na jeho odcházení uvědomil spoustu věcí. Například, že se o smrti stále ještě bojíme mluvit. Že ji vytěsňujeme ze svých životů, ale i to, že smrt ve své krutosti může být i krásná. Když si uvědomíme, že smrt je matka našeho druhého života a my pouze součástí přírodního cyklu. O tom všem je píseň Táto (Father),“ okomentoval Dyk nový singl, ke kterému vyšel i videoklip.

 

A pozor kapela D. Y. K. spolu s Vojtou míří i do O₂ areny. D. Y. K. v čele s Vojtěchem Dykem pořádá velkolepou hudební party v naší největší hale. Oslavu života. Večer naplněný až po okraj kvalitní hudbou, špičkovými hudebníky, emocemi, show, ale i intimitou niterných skladeb, které více či méně znáte. O překvapení nebude nouze. Poté, co jsme objeli s kapelou D. Y. K. celou republiku při klubovém V přítomnosti Tour, jsme se rozhodli pro zvětšení celého konceptu koncertu kam nám až síly stačí. To jest do O₂ areny. Zjistili jsme, že na našich koncertech se pomocí hudby vlastně vytváří takový nový kmen. D. Y. Kmen. Ve kterém je nám všem dobře,“ láká Dyk na koncert. A kdy se tahle velká party uskuteční? Na podzim příštího roku, tedy ve středu 27. listopadu 2024!

 

Články, které by tě mohly zajímat